لفاظیهای ترامپ و مشاورانش درباره ایران، یادآور روزهای جنگ آمریکا علیه عراق هستند
آفتابنیوز : سرویس بینالملل- جنگ لفظی آمریکا علیه ایران و کارزاری که ترامپ در اینباره به راه انداخته است یادآور روزهای حملات نظامی آمریکا در خاورمیانه هستند. ترامپ رییس جمهوری امریکا تاکید کرده بود که کنفرانس ورشو در هفته گذشته تلاشی برای منزوی کردن ایران و همراه کردن دیگر کشورها در این مسیر بود.
به گزارش آفتابنیوز؛ نشریه "فارین پالسی" با اشاره به کوبیدن ترامپ بر طبل جنگ با ایران مینویسد: "نشست ورشو که با حضور "مایک پنس" معاون رییس جمهوری آمریکا و "مایک پمپئو" وزیر امور خارجه آن کشور و نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل و وزرای خارجه کشورهای غربی و دیپلماتهای ارشد لهستان و وزیر خارجه بریتانیا برگزار شد، همزمان بود با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران. "جان بولتون" مشاور امنیت ملی ترامپ با انتشار پیامی ویدئویی علیه مقامهای ایران سخن گفت و تهدید کرد که فکر نمیکند روزهای زیادی برای در قدرت بودن مقامهای ایرانی وجود ندارد. پنس نیز با لحنی خشن درباره ایران صحبت کرد. نشست ورشو، پیام تهدیدآمیز ویدئویی بولتون و سر و صداها در واشنگتن در هفته گذشته همگی رویدادهایی برای یک پیشگویی آشنا بودند. سخنرانیها در مورد ایران تب جنگی دارند؛ مشابه آنچه در سال 2002 میلادی در مورد عراق وجود داشت.
ترامپ درصدد است بحثهای داخلی و خارج از آمریکا را علیه ایران در این راستا شکل دهد. مقامهای امریکایی اکنون به تندی از ایران به عنوان کشور بد یاد میکنند که در منطقه حضوری مخرب دارند؟ آیا این همان پیام و همان مضمونی نبود که جورج بوش درباره صدام حسین و عراق بارها تکرار میکرد. حرفهای پنس در زمان سفر به لهستان یادآور اظهارات دونالد رامسفلد در آن زمان است که از آلمان و فرانسه به عنوان "اروپای قدیمی" انتقاد میکرد؛ هرچند که آمریکا این درس را از موضوع عراق گرفته است و میداند که باید بریتانیا را با خود همراه کند. اکنون دولت ترامپ در واشنگتن اظهارات حرفهای کارشناسان جامعه اطلاعاتی امریکا، وزارت دفاع و بوروکراتهای وزارت خارجه را نادیده میگیرد که همگی میگویند ایران طبق برجام عمل کرده است.
دولت ترامپ در تلاش خود علیه ایران دو موضوع را نادیده میگیرد. نخست آنکه در مورد نفوذ ایران در منطقه اغراق میشود. از سوی دیگر خوب است که به حملات اسرائیل به مواضع ایران در سوریه نگاه کنیم. ایران از خود واکنش متقابل نظامی نشان نداد. دوم آنکه آنچه ایران انجام میدهد غافلگیرکننده و غیرمنطقی نیست. تهران نمیخواهد عراق به تهدیدی دوباره علیه ایران تبدیل شود. ایران میخواهد حزبالله و اسد را حفظ کند چرا که این مسیری برای دسترسی به منطقه برای آن کشور است و برتریطلبی اسرائیل را به چالش میکشد. ایران در بحرین نفوذ دارد تا مانع از رشد قدرت عربستان شود. به عبارت دیگر، ایران از منابع در اختیار خود استفاده می کند تا منطقه تحت سلطه کامل امریکا و متحدان سعودی و اسرائیلی آن در نیاید".
این نشریه در ادامه مینویسد: "درست است که عربستان تحت حملات موشکی از سوی متحدان ایران در یمن قرار گرفته است اما این موضوع احتمالا متوقف نخواهد شد تا زمانی که ریاض خود عملیات نظامی را در آنجا متوقف کند. اوباما رییس جمهوری سابق امریکا سعی کرد تا مسئله با ایران را با آغاز گفتوگو درباره برنامه هستهای آغاز کند تا زمینه گفتوگو برای مسائل گستردهتر فراهم شود. ترامپ اما از اسرائیل برای مقابله و بازدارندگی در برابر ایران استفاده میکند".
این نشریه در پایان مینویسد:"یکی از تفاوتهای بزرگ بین سالهای 2002 و 2019 میلادی عزم دموکراتها برای برای خودداری از تکرار اشتباهاتی است که 17 سال پیش انجام دادند؛ زمانی که اجازه دادند دولت بوش بحث و گفتمان برای عملیات آزادسازی عراق را به راه اندازد. اگرچه بسیاری از اعضای کنگره اکنون نگران هستند اما دموکراتها به طور خاص قصد ندارند تا از جنگ پیشگیرانهای در مورد خاورمیانه حمایت کنند. در حال حاضر ایرانیها مایل نیستند چنین اقدامی را انجام دهند. تندروها زمام سیاستگذاری خارجی امریکا را در دست گرفتهاند. این دولت ترامپ است که وحشی است نه ایران".
میخواید دعوتنامه بفرستید
این یک سیاه نمائی زرگری هست بشنوید باور نکنید
زنده باد پراید...